Skip to main content

THE JAZZ CAVE FESTIVAL 2024: GONE

By august 18, 2024august 19th, 2024Jazz Cave 2024, Proiecte culturale

GONE încheie seria de concerte de pe scena InnerLand, din SALINA OCNELE-MARI. Evenimentele continuă la scena Arts District de la Muzeul de Artă Casa Simian, apoi la scena DreamLand, de la Domeniul Drăgaşi.

Gianluca Lusi, Simone Zanchini și Luigi Masciari vor susține un concert de la orele 16:00, în timpul căruia va fi prezentat noul album cu piese inedite intitulat „Gone” (Tosky Records).

Albumul conține piese originale interpretate de trei muzicieni extraordinari: la saxofon, Gianluca Lusi, un artist cu o sensibilitate muzicală remarcabilă și o tehnică excelentă, considerat unul dintre cei mai buni saxofoniști italieni; la acordeon, Simone Zanchini, un muzician virtuoz și polivalent, protagonist al scenei internaționale; și la chitară, Luigi Masciari, un aranjor și compozitor rafinat și elegant.

Albumul este intens, pasionat, pe alocuri liric. Trei instrumente muzicale fascinante și melodioase pentru un trio care își găsește echilibrul în momente musculare de expresie liberă.

Un proiect surprinzător în care cercetarea muzicală este trăsătura distinctivă, într-o călătorie sonoră plină de descoperiri și emoții.